Vul de paar vragen hieronder nu in en we gaan direct* aan de slag om jouw eigen &cultuurkaart aan te maken. Je krijgt je kaart persoonlijk overhandigd via je vereniging.

*Al vijfduizend &cultuurkaarthouders zijn je voorgegaan. We streven er steeds naar binnen een paar weken je persoonlijke kaart via je vereniging bij je te krijgen. Door je in te schrijven ga je akkoord met de privacyverklaring.


De spelregels zijn heel simpel: je persoonlijke &cultuurkaart is geldig zolang je lid bent van je vereniging. Je &cultuurkaart geeft op vertoon (heel veel) voordeel of zelfs gratis toegang op tal van culturele evenementen en hotspots in Leiden en omstreken. Soms kan het zijn dat je gevraagd wordt ook je collegekaart ter verificatie er even naast te laten zien. Voor kortingen op online entreetickets krijg je meestal via je vereniging een eenmalige kortingscode toegezonden of kun je bij het bestellen op de betreffende website de &cultuur kortingsoptie kiezen. Vergeet in dat geval niet je &cultuurkaart bij de entree te laten zien als je je online bestelde ticket gebruikt.